Top en Twelsjongers 1996 -2016 Jubileumavond zaterdag 12 november

In november bestaat het shantykoor de Top en Twelsjongers al weer 20 jaar en dat zullen we uitbundig vieren in het dorpshuis ’t Harspit. Naast het optreden van het koor zelf hebben we in samenwerking met de CBS school ’t Harspit in Oppenhuizen een kinderkoor gevormd.

Het enthousiasme spat er van af van dit gelegenheidskoor. Als klap op de vuurpijl hebben we het bekende Friese theatergezelschap Achmea Culpa kunnen boeken voor deze avond.  Dat belooft dus wat te worden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voor de verloting, met mooie prijzen, zijn bij binnenkomst in de zaal en tijdens de pauze loten te koop. Entree voor deze avond is geheel gratis en het spektakel begint om 20.00 uur.

Namens het bestuur bent u van harte welkom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!